Finanskrise sender nyt fitnesskoncept mod stjernerne

Efter at DRs tv-program, Rabatten, i januar 2009 kårede det udendørs træningskoncept, Hello Fitness, som det bedste og billigste i Danmark, er det gået utroligt hurtigt for den kun 1 år gamle danske virksomhed. En af de ting som måske bidrager til successen er kombinationen af den store økonomiske usikkerhed, som de fleste i øjeblikket har tæt inde på livet, og prisen på kun 99 kr. om måneden for et abonnement hos Hello Fitness.

“Efter DRs Rabatten fik vi hundredevis af mails fra frustrerede danskere, som ikke lige boede i København, om hvornår vi kom til Deres by med Hello Fitness! Og det var jo også lidt frustrerende for os – dog nok en form for positiv frustration”, smiler Direktør og Chief Motivator for Hello Fitness, Søren Randløv.

Hello Fitness er netop nu – efter 6 måneders research for at finde de bedste trænere – eller motivatorer som de kalder dem – parat til at tilbyde billig og effektiv træning i naturen til 3 andre større byer udover København, nemlig Århus, Odense og Aalborg.

Med holdtræning i den frie natur og et online socialt netværk for medlemmerne, leverer Hello Fitness et interessant supplement til resten af fitness-branchen. “Det er især kombinationen af frisk luft og fællesskabet omkring træningen, der sammenkædet med vores fantastisk dygtige motivatorer for alvor driver værket. Prisen på 99 kr. om måneden gør det bare muligt for alle at være med – og det har altid været vores mål”, fortæller Søren.

“Faktum er, at de fleste har rigtigt svært ved at motiverere sig selv til at træne. Vi tror, at vi kan hjælpe! Nøglen er store oplevelser og et åbent fællesskab, hvor man kan vælge at dele og være i dialog omkring sine mål med tusindvis af andre ligestillede”.

Efter en periode hvor flere af de store tradionelle centre har sat prisen op, har Hello Fitness valgt at holde prisen helt i bund.

“En del af vores kunder har faktisk fortalt os, at de syntes vores vare er mere værd end 99 kr. pr. måned. Det er vi selvfølgelig glade for at høre”, siger Søren og fortsætter “men midt i den største økonomiske krise i mands minde mener vi, at det mest sympatiske vi p.t. kan gøre er, at holde prisen helt i bund, så det at træne på ingen skaber økonomisk utryghed eller frustrationer.”

FAKTA OM HELLO FITNESS

Pris: 99 kr. per måned for ubegrænset træning.
Holdtyper: Militærtræning (Energy Fitness), Løbehold på alle niveuar, Slank&Sund, Yoga, Fysisk Test (BMI, Vægt, Kondi etc.)
Hvor: København, Århus, Aalborg, Odense
Konceptet: 99% af alt træning foregår i naturen og i hold. Hello FItness inddrager i høj grad internettet til at skabe et dynamisk træningsnetværk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *