Fik hjælp mod tarmbetændelse via firmaet 2cure

Det kom som lyn fra en klar himmel, og var særdeles ubehageligt.

Kasper Laursen, Bjerringbro fik som kun 20 årig sygdommen Morbus Chron, hvilket er kendt som betændelse i tyndtarm og tyktarm. Det hele startede med kraftige maveproblemer, der betød at han måtte være sengeliggende. Efter et langt behandlingsforløb, hvor han havde fået medicin mod eksempelvis salmonella, fik han foretaget en biopsi (vævsprøve), og først herefter blev han diagnosticeret til at have Morbus Chron.

Morbus Chron er en tarmbetændelse, hvilket desværre er over 22.000 mennesker i Danmark der har som daglig plage.

Firmaet 2cure har gennem de sidste par år arbejdet mere intenst på at gøre dagligdagen mere acceptabelt for disse personer, og sammen med et udvalg af fagfolk er der udviklet et forløb, hvor personen med tarmbetændelse kan få et bedre velvære. 2cure arbejder med neutralisering af syre i kroppen, hvilket ofte plager og skaber smerter for de involverede, når syreniveauet er bragt på plads, er den efterfølgende behandling med opbygning af immunforsvaret vigtig, og til dette benytter firmaet råmælk (Colostrum).

For Kasper blev denne sammensætning vigtig, idet han allerede efter kun 14 dages brug oplevede en betydelig forbedring af hans daglige smerter, og siden han startede med hjælpen fra 2cure i foråret 2007, har han observeret at de daglige smerter er ophørt, og han har lært at leve med sygdommen, som ikke blot forsvinder.

Få mere info omkring syre/base balancen og firmaet 2cure på www.2cure.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *