Falsk reklame – pas på dit helbred

Indenfor den alternative verden er der desværre brodne kar som i alle andre fag. Det sidste nye er at alternativebehandlere videre uddanner sig som altid, det er jo fint nok, men at der er nogen der har samvittighed til at kalde sig akupunktør efter en dag på kursus – det er jo rystende.

Akupunktur er en anderkendt behandlingsform, også indenfor det etabileret system. Derfor er det endnu mere vigtigt at der er rene linier, og at der ikke er behandlere der kalder sig noget de ikke er!
Klienterne er taberne i dette spild hvis de ikke ser sig for. De skal se efter et eksamensbevis og evt. RAB (registreret alternativ behandler)for at vide at deres penge ikke er spildt.
Det er sørgeligt at nogen er nødtil til at bryste sig på lånte fjer, men når det nu er sådan, er det vigtigt at klienterne kender forskel, og undersøger den behandler de vil til ordenligt.

Akupunktur skal gøres rigtigt for at effekten er optimal. Alle kan symptombehandle og skyde sig frem i tågen, så klienten skal vide, at pengene er smidt ud af vinduet, hvis de vælger at tro på alt hvad de ser, uden at undersøge det nærmere.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *