Falck Healthcare køber HealthCare Danmark

Falck Healthcare har købt Danmarks næststørste, private udbyder af sundhedsløsninger, HealthCare Danmark. Dermed udbygger Falck Healthcare sit netværk af sundhedsklinikker og tilegner sig et stærkt effektmålingssystem.

Ved at integrere Danmarks to største, private udbydere af sundhedsløsninger bliver vi i stand til i endnu større omfang at forebygge sygdomme og nedslidning, siger Jan Steenhard, der er divisionsdirektør for Falcks healthcare-aktiviteter i Skandinavien.

HealthCare Danmark varetager sundhedsordninger for 130.000 medarbejdere i offentlige og private virksomheder. Medarbejderne bliver behandlet og rådgivet af tværfaglige teams af fysioterapeuter, sygeplejersker, ergoterapeuter, massører og zoneterapeuter.

Selskabet har udviklet en metode, der systematisk måler effekten af de behandlinger, som klienterne modtager.

Gennem disse systematiske effektmålinger bliver vores behandlere endnu bedre til at yde netop den indsats, som passer bedst til den enkelte klients behov – til fordel for såvel klient som for behandler , siger Jan Steenhard.

HealthCare Danmarks stifter, Uffe Lindstrøm, ser frem til at fortsætte indsatsen for forebyggende sundhedsydelser i et nyt regi.

Ved at gå sammen med Falck Healthcare sikrer vi, at branchen fortsat udvikler sig i seriøs retning og gør det muligt at udbrede sundhedsydelser med fokus på forebyggelse , siger Uffe Lindstrøm, der stiftede HealthCare Danmark for 19 år siden.

Uffe Lindstrøm bliver sundhedsdirektør i det fortsættende selskab, Falck Healthcare, i Danmark. Han får ansvaret for udviklingen af samarbejdet med offentlige kunder.

Den hidtidige administrerende direktør for HealthCare Danmark, Henrik Lundum, fortsætter som administrerende direktør for Falck Healthcare A/S i Danmark.

Falck Healthcare dækker 1,6 millioner borgere med sundhedsordninger og har mere end 7000 offentlige og private virksomheder blandt sine kunder.

For yderligere information kontakt venligst Falcks kommunikationsafdeling på 70 22 03 07.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *