Få fantastiske fødder nu!

$(document).ready(function() { $(“a.oembed”).oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); }); Byg din kropsholdning fra grunden med unikt fodtræningskit. Den Intelligente Krop har gjort det igen… Sammen med fysioterapeut Lotte Paarup lanceres unikt og praktisk fodtræningskit. Vi har det med at tage fødderne for givet – vi skænker dem sjældent en tanke før de gør ondt, eller hvis nogen gør os opmærksom på dem. Fødderne lever det meste af deres liv pakket ind i sko – og de bliver bogstaveligt talt dovne, stive og svage. Dette giver negative kædereaktioner op igennem resten af kroppen: Din kropsholdning bliver dårligere, balancen forringes, blodet kan ikke cirkulere optimalt og smerter i nakke og ryg bider sig fast.

Også om sommeren, hvor fødderne godt nok får lov at blive luftet lidt mere, lever de et udsat liv – især hvis du hører til de mange som sværger til løse sandaler eller klip-klapper.

Med det nye fodtræningskit har du alt, hvad du behøver for at træne dine fødder hvor som helst. Tag det med på ferien, tag det med i tasken eller læg det i skuffen, så du altid kan få friske fødder og krop. Selv børnene vil elske at være med!

Alle redskaberne er pakket ned i en lille pose sammen med en lille folder, der beskriver en lang række øvelser, du kan lave med redskaberne.

Øvelserne, der beskrives i den vedlagte folder, kan du også se i nedenstående videoklip, hvor de alle forklares i levende billeder.

Fodtræningskittet består af:
* En lyserød blød bold
* En blå/lilla bold med dupper
* En lille gennemsigtig bold
* En træpind
* En elastik

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *