Få gratis behandling for stress og vær med til forskning i, hvilken behandling, der virker bedst

Overlæge Bo Netterstrøm og Bispebjerg Hospital indleder nu et storstilet forskningsprojekt, der skal vise, hvilken stressbehandling, der virker bedst. Bo Netterstrøm og Bispebjerg Hospital efterlyser personer, der har brug for behandling til projektet.

Projektet COPESTRESS er lige skudt i gang, og Bispebjerg Hospital og overlæge Bo Netterstrøm efterlyser stressede mennesker, der er sygemeldt og tilknyttet en arbejdsplads i hovedstadsregionen.
De kan nemlig få behandling for stress og samtidig være med til at hjælpe fremtidige stressede. Forskningsprojektet skal nemlig vise, hvilken behandling, der forskningsmæssigt er allerbedst i forhold til sygemeldte stressede medarbejdere.
Det er allerførste gang i Danmark, at vi undersøger, hvilke stressbehandlingsprogrammer med en arbejdspladstilgang, der har dokumenteret effekt, fortæller overlæge Bo Netterstrøm, der er leder af projektet.
Det er vores erfaring fra Stressklinikken i Hillerød, at man i behandlingen af stressramte både bør inddrage motionsplaner, lære den sygemeldte at håndtere egne stresssymptomer og samarbejde med den sygemeldtes arbejdsplads i stressbehandlingen. Det kan jo ikke nytte noget, at man efter behandlingen kommer direkte tilbage til de arbejdsforhold, der gjorde en syg, siger Bo Netterstrøm.

Gratis behandling

Lige nu efterlyser Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling på Bispebjerg Hospital mennesker, som er sygemeldt med stress, og som er ansat på en arbejdsplads.
De vil få tilbudt gratis behandling, og det er et helt enestående tilbud, som jeg håber mange vil benytte sig af. De kan både få behandling for deres egen stress og være med til at sikre, at vi fremover kan tilbyde behandling til stressede mennesker, som er forskningsmæssigt dokumenteret, og det vil være et stort skridt fremad for dansk stressbehandling, siger Bo Netterstrøm.
For at deltage i projektet skal man være sygemeldt, heltids- eller deltidssygemeldt, og man skal henvises via sin praktiserende læge.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *