Få Facebook likes som ex-ryger

De første dage og uger som ex-ryger deles ofte stolt på Facebook. Nogle deler hvor godt det går med rygestoppet for at opnå anerkendelse og andre for at få opmuntring i den svære begyndelse.

Det resulterer i støttende likes og motiverende lykønskninger til ex-rygeren. Men i takt med hverdagen som ex-ryger indtræder, glemmer mange at holde liv i begejstringen.

Det har hjemmesiden rygestop-hvordan.dk forsøgt at gøre noget ved. På deres Facebook side har de lagt jubilæums billeder ud, med teksten “Venner! Jeg har været røgfri i X år. Siger du ikke tillykke “.

Er man ex-ryger, kan man gå ind og vælge det billede, der passer til det antal år man har været røgfri. Tanken er at billedet deles med Facebook vennerne, som kan fejre jubilæet ved at klikke synes godt om eller ønske tillykke nok engang.

– Vi vil gerne sætte fokus på, at det at kvitte smøgerne er en sejr man kan og bør gælde sig over hele livet, siger Lars Skjoldby der er webmaster på rygestop-hvordan.dk. Han har selv været storryger og røg op i mod 40 cigaretter om dagen og stoppede for snart 9 år siden ved hjælp af et offentligt rygestop kursus, da han og hans kone skulle have deres første barn.

Ideen med billederne er inspireret af American Cancer Society der i forbindelse med The Great American Smokeout i november kørte deres kampagne Be A Quitter.

På Facebook siden er der også billeder til de mange hvis nytårsfortsæt er rygestop.

Billederne kan findes og deles her: http://rygestop-hvordan.dk/facebook-badges

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *