Få en stærk ryg med pilates

Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have. Det BØR det ikke være. Vores krop er lavet til at bevæge sig. Pilates giver dig en stærk ryg og en sund kropsholdning.

Alle, der er trætte af at have ondt i ryggen, kan bruge pilates til at styrke ryggen. Der er ikke nogen rigtig eller forkert alder at begynde til pilates. Jeg har haft deltagere i aldersgruppen 18-87 år. Så alle der har ondt i ryggen, kan få glæde af pilates. Det er faktisk bare med at gå i gang, hvis du er træt af at have ondt i ryggen. Det gælder både for unge og gamle. Ifølge en undersøgelse fra Syddansk Universitet har seks ud af ti unge ondt i ryggen.

Pilates en gang om ugen er nok for de fleste

Ondt i ryggen er en folkesygdom og ikke kun et problem for ældre mennesker, som har arbejdet mange år siddende. Rygproblemer ses blandt alle aldersgrupper i samfundet. Derfor er det også vigtigt, at flere begynder at tænke på at styrke deres ryg fremfor bare at fylde sig med panodiler. Det er ikke vejen frem. Piller er kun en nødløsning, som du kan bruge til smerter nu og her. Træner du pilates bare en gang om uge, vil du mærke en markant forbedring.

Gå til en certificeret pilates instruktør

Det er dog vigtigt, at du bruger en certificeret pilates instruktør, hvis du har lyst til at prøve kræfter med pilates. Ellers risikerer du, at du kommer til at skade din ryg, hvis du laver øvelserne forkert. Når pilates øvelserne laves rigtigt, bliver din ryg styrket, og du vil få langt mere energi i din hverdag.

For at kunne kalde sig certificeret pilates-instruktør, skal underviseren ha gennemført en pilates-uddannelse, og bestået den certificerende prøve. Derfor er du sikker på, du får kvalificeret undervisning, og det bedste udbytte, når du vælger at søge til en certificeret pilates-instruktør.

Pilates-uddannelsen.dk vil ha styr på rygproblemerne

Det er også grunden til, at Bente Tromborg tilbyder pilates uddannelser, så vi kan få styr på alle de rygproblemer. Der er simpelthen ikke grund til, at ondt i ryggen er en folkesygdom. Hendes håb er derfor, at hun kan hjælpe endnu flere med at blive pilates instruktører gennem min pilates uddannelse.
Uanset hvad din baggrund er, så skal du bare huske på, at du ikke behøver at have ondt i ryggen. Hvis du har rygsmerter eller gerne vil hjælpe folk af med deres rygsmerter, så er pilates vejen frem.

Charlotte går til pilates en gang om ugen:
– Glæder mig til Pilates i morgen. Kan virkelig mærke hvordan min ryg bliver stærk og smidig.

Lene går til pilates en gang om ugen:
– Min lænd elsker pilates. Den er allerede blevet meget mere smidig. Og glæder sig til det igen er torsdag.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *