Få en brille du kan give til en ven

Som et led i en helt ny kampagne tilbyder Synoptik netop nu sine kunder tre briller til én brilles pris. Alle kunder, der enten køber nye briller eller kontaktlinser, får en ekstra brille med i købet til sig selv samt en brille, de kan give til en ven eller et familiemedlem.

Synoptik giver i efteråret kunderne mulighed for at få to ekstra briller med, når de køber briller eller kontaktlinser.

Muligheden er ideel til kunder, der enten ønsker at kombinere brugen af kontaktlinser og briller, eller dem som ønsker at kunne skifte ud i deres briller og ikke altid at gå med de samme. Samtidig giver kampagnen muligheden for at gøre noget godt enten for en ven eller et familiemedlem ved at forære dem en brille, fortæller Poul O. Kuhberg, kundechef Synoptik hos Synoptik.

Personlig rådgivning
Mange kunder kan være usikre på, hvilke briller der klæder dem bedst. Derfor står Synoptiks brillestylister altid klar til at vejlede i hvilken type brille, der passer bedst til den enkelte kundes stil og livsstil, så kunden får de helt rette briller med hjem.

Når man skal have nye briller, kan det være svært at finde ud af hvilken model, der passer bedst og samtidig opfylder ens behov. Derfor står vores brillestylister altid til rådighed. De kan fx rådgive om hvilke stel, der passer bedst til ens ansigtsform og modsvarer ens
aktivitetsniveau eller hvilke farver, der matcher ens hår- og øjenfarve, siger Poul O. Kuhberg.

Certificeret synsprøve
Ønsker man at gøre brug af tilbuddet, tilbyder Synoptik hos Synoptik samtidig en Certificeret Synsprøve, så brillerne får den helt rigtige styrke.
Synet ændrer sig løbende, og derfor er det en god idé at få det tjekket regelmæssigt. Når man køber briller eller kontaktlinser hos os, får man tilbudt en synsprøve, som er certificeret af Dansk Standard, så styrken i briller og kontaktlinser passer præcis til ens syn, siger Poul O. Kuhberg Synoptik.

Om tilbuddet:
Kunder, der køber briller eller kontaktlinser for minimum 1.498 kr. i Synoptik, får et par ekstra briller til 1.498 kr. med i købet og samtidig et gavebevis til en værdi af 1.498 kr., som de kan give til en ven eller et familiemedlem.

Tilbuddet gælder fra den 26. august til den 16. november.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik hos Synoptik, telefon 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande.

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *