Eva blev medicinfri efter vægttab

Eva Kaastrup er blevet 35 kilo lettere og har fået det betydeligt bedre såvel fysisk som psykisk. Hun føler ikke længere trang til at gemme sig inden for husets fire vægge, og det er slut med at tage medicin mod sukkersyge.

Positive tanker slanker, siger Eva Kaastrup, og hendes øjne lyser af glæde og selvtillid, når hun taler om sit arbejde som vægtkonsulent, hvor hun forsøger at fastholde medlemmernes positive fokus på vægttabsprocessen. Og Eva ved, hvad hun taler om hun vandt kampen over kiloene efter tyve års overvægt. Dengang sagde vægten 99 kilo og de overflødige kilo samt en gammel rygskade betød, at Eva havde svært ved at bevæge sig. Hun led af livsstilssygdomme som type 2 diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesteroltal og slidgigt, og ægtemanden gennem næsten 40 år begyndte at blive bekymret for sin kones helbred.

Mistede job
Min selvtillid var mega dårlig. Jeg mistede mit dejlige arbejde som socialrådgiver pga. dårligt helbred. Jeg ville ikke se mig selv i store spejle eller butiksvinduer jeg holdt mig i det hele taget helst derhjemme, og jeg begyndte at blive bange for, at jeg ikke ville se mine børnebørn vokse op, fortæller Eva. Efter anbefaling fra sine søstre, begynder Eva hos De Danske Vægtkonsulenter, og selvværdet bliver langsomt bedre, i takt med at kiloene rasler af. Jeg fik det fysisk og psykisk meget bedre. Jeg var helt vild med maden og de skønne, velsmagende og meget anderledes sammensætninger af måltiderne. Der var på intet tidspunkt i min vægttabsperiode, noget mad jeg savnede, og hver uge var en succes. Familien var også vilde med de nye spændende retter.

Medicinfri energibombe
Eva får også meget mere energi, og hendes fysik bliver mærkbart bedre. Hvor hun før kun kunne gå 2-300 meter, kan hun pludselig trave flere kilometer. Derudover behøver hun ikke længere tage medicin mod sin type 2 diabetes, og også blodtryksmedicinen bliver væsentligt reduceret efter kostomlægningen. Det er dog først i garderoben, at det endelig går op for Eva, at hun har fået et helt nyt liv. Jeg havde tidligere købt tøj i en specialforretning for store piger, og pludselig en dag hvor jeg ser et par bukser, jeg gerne vil prøve, får jeg at vide, at de ikke har dem i så små størrelser! Det var en kæmpesejr, og jeg jublede!

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *