EPJ nu fuldt udrullet i Randers

Hele Regionshospitaltet Randers har nu taget den nye, samlede EPJ i brug. Dermed er den tredje, og sidste etape i udrulningen af det fulde EPJ-system sat i værk.

Det EPJ-system, der nu rulles ud i Randers er en udbygning af det såkaldte “Århus-EPJ”. Men til forskel for det system, der kører på de øvrige hospitaler i det tidligere Århus Amt, har systemet i Randers integreret stort set alle patientoplysninger i det samme, elektroniske system.

De afdelinger, der nu kommer med på systemet i Randers er Kirurgisk Afdeling, Ortopædkirurgiske Afdeling og Urologisk Afdeling.

Læring tager tid
– I de første par timer har der været lidt knas med nogle computere, som ikke havde fået installeret den nye version af EPJ, men det er der nu taget hånd om de fleste steder. Stemningen på afsnittene er præget af ro og en positiv tilgang, selvom det tager tid at lære de mange nye funktioner at kende. Selvfølgelig er der mange spørgsmål, men superbrugerne er meget erfarne og gode til at yde hurtig hjælp, siger projektleder Thomas Stadil Pinstrup.

Døgnet rundt de næste 14. dage står superbrugerne klar til at hjælpe personalet på de tre afdelinger med at lære den nye samlede EPJ at kende.

På baggrund af erfaringerne fra Randers og Grenaa skal regionsrådet i 2010 beslutte, om systemet skal erstatte de fem forskellige journalsystemer, som regionens otte hospitaler bruger i dag.

Læs mere om EPJ i Region Midtjylland :
http://www.regionmidtjylland.dk/sundhed/organisation/kvalitet+og+sundhedsdata/sundhedsinformatik/opgaver

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *