Endelig en medicinfri løsning på hovedpine

Migra–Cap migrænehætte er en unik opfindelse og et lækkert produkt, udviklet af en migræniker til sig selv og andre migrænikere. Migra–Cap kombinerer kuldebehandling med fuldstændig mørke og giver således optimal lindring på smerter, som optræder ved migræne og andre former for hovedpine.

Denne medicinfri løsning på hovedpine og migræne er unik og den eneste, som kan bruges igen og igen. Migrænehætten dækker hele hovedet inklusiv øjnene. Den er udstyret med særlige gel–poser, som er strategisk placeret, så de yder mest mulig lindring af smerterne.

Migra–Cap er ergonomisk designet med henblik på at give optimal komfort og den er udført i materialet Stretch Lycra, som gør den så fleksibel, at den passer til alle hovedstørrelser.

Et hul i materialet sikrer at dem med langt hår kan få størst mulig glæde af hætten. Migra–Cap opbevares i køleskabet eller i fryseren, hvor den specielle gel holder sig flydende selv ved frysertemperatur.

Migra–Cap er en gennemtestet løsning, som giver lindring til 8 ud af 10 migrænikere. Kan også anvendes af gravide og give lindring ved sportsskader eller lignende.

I Danmark er Migra–Cap testet hos et antal medlemmer af Migræne– og Hovedpineforeningen og der lyder samstemmende stor begejstring fra personerne. Læs hvad et par af testpersonerne har udtalt om produktet:

Inge Jensen fra Mogenstrup ved Næstved udtaler:

– Jeg har fået tilsendt Migra–Cap for noget tid siden, og jeg har brugt den fire gange med godt resultat. Jeg har lidt af migræne i mange år, og jeg har altid brugt noget koldt til at lægge på panden i forbindelse med, at jeg har taget noget smertestillende medicin og har hvilet mig ved migræneanfald.

Men en våd vaskeklud er ikke kold i ret lang tid, og her oplever jeg, at Migra–Cap er fantastisk god. Den er behagelig at have på, fordi den former sig efter hovedet, da den er elastisk. Samtidig køler den lige der, hvor smerten breder sig, og jeg oplever, at den støtter godt i nakken, fordi gel–poserne er placeret korrekt bag i hætten.

Jeg har en fornemmelse af, at hovedet bliver let, når jeg tager hætten af og dejligt er det, når migrænen efter ca. halvanden time er forsvundet. Det er dejligt, når der bliver udviklet noget nyt, og specielt når det er noget der kan være med til at løse problemer, og kan man minimere forbruget af medicin, er det jo den helt rigtige vej at gå.

Ulla Jensen fra Guldager ved Esbjerg udtaler:
– Jeg har været testperson for Migra–Cap Migrænehætte og har indtil videre brugt den 5 gange. Hver gang tog jeg Migra–Cap på ved optræk til migræne. De to første gange jeg brugte Migra–Cap, betød det, at jeg ikke fik migræne, som jeg ellers har hver 14. dag og har haft det siden jeg var 12 år er i dag 37 år. Den tredje gang jeg brugte Migra–Cap hjalp den også, da migræneanfaldet ikke blev så kraftigt, som det plejer at blive.

Når jeg har brugt Migra–Cap, har jeg ikke haft brug for at tage nogen form for anfaldsbehandling altså smertestillende medicin.

Til hverdag er jeg i behandling med to slags forebyggende medicin, da jeg ellers ligger i sengen ca. 2 dage HVER uge. Men som sagt ingen ekstra smertestillende medicin sammen med Migra–Cap det var ikke nødvendigt!

Jeg har senest igen haft brug for den 2 gange; det var ikke migræne anfald, men almindelig hovedpine den ene gang og optræk til migræne den anden (aura), jeg kunne igen (Hurra ) undvære den smertestillende medicin.

###

Migra–Cap kan købes på www.livingintime.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *