En lille revolution for trætte, røde og anstrengte øjne: Brilleglasproducenten HOYA lancerer BlueControl!

I takt med at moderne mennesker bruger flere og flere digitale enheder både i privat og arbejdsmæssig sammenhæng, oplever flere og flere af os forskellige gener i løbet af dagen.

Smartphones, tablets, bærbare computere samt LCD- og LED-skærme udsender alle blåt lys, også kendt som HEV (high energy visible light). Blåt lys findes også i energisparepærer og sollys.
Det blå lys er et naturligt fænomen, som hjælper med til at holde os vågne, men overeksponering kan give trætte, brændende øjne, hovedpine og søvnproblemer, pga. at døgnrytmen og det biologiske ur forstyrres.

På den baggrund har Hoya skabt den nye antirefleksbehandling til brilleglas: BlueControl, som reducerer bestrålingen af blåt lys fra LCD- og LED-skærme.
Behandlingen reducerer dermed den irritation, som giver trætte og anstrengte øjne til mennesker, der benytter digitale skærme. Yderligere fordele ved BlueControl er reduktion af reflekser og forhøjet kontrast.

Undersøgelser* viser at 83% af alle brillebrugere, der bruger digitalt udstyr i hverdagen, oplyser, at de oplever gener under eller efter brug af digitale skærme. BlueControl sikrer, at øjnene holdes i form, giver et mere behageligt, afslappet syn og en naturlig farveopfattelse, selv ved længerevarende brug af digitalt udstyr.

BlueControl lægges på glasset i kombination med HOYAs uovertrufne antirefleksbehandling Hi-Vision LongLife, og giver derfor yderligere fordele for brillebrugeren:glassene får en stærk ridsebestandighed, de bliver vand- og smudsafvisende, antistatiske og meget holdbare.

Spørg efter Hoya BlueControl hos din Optiker eller læs mere på hoya.dk

50 år med innovative antirefleksbehandlinger
For et halvt århundrede siden, i 1963, lancerede HOYA sin første enkeltlagscoatning til mineralglas. Allerede dengang viste HOYA, at det var muligt at forbedre glassenes æstetiske og optiske egenskaber betydeligt. Med en for sin tid yderst avanceret teknik, banede disse glas vej for en ny æra af innovationer. Her tog HOYA sine første skridt hen imod den ledende position indenfor segmentet, som firmaet har i dag. Den nye generations behandlinger er ekstremt holdbare, ridsebestandige samt snavs-, fedt- og vandafvisende.

Med drivkraften til at tænke i nye baner kombineret med interne produktionsprocesser og konstant fokus på høj kvalitet vil Hoya være markedsleder indenfor antirefleksbehandlinger i mange årtier fremover.

Om HOYA
HOYA er en japansk multinational med-tech virksomhed og førende leverandør
af innovative højteknologiske- og sundhedspleje produkter baseret på avancerede optiske teknologier. HOYA er aktiv indenfor to hovedforretningsområder: Life Care segmentet beskæftiger sig med sundhedsrelaterede produkter, som brilleglas og driver detailbutikker med kontaktlinser, samt medicinsk relaterede produkter som intraokulære linser til operation for grå stær og medicinske endoskoper.
Information Technology segmentet arbejder med elektronikprodukter som fotomasker til halvledere og LCD-paneler, glasdiske til harddiske, og billedrelaterede produkter som optiske linser, linsemoduler og mikroobjektiver til digitale kameraer. HOYA Gruppen består af mere end 100 datterselskaber og tilknyttede selskaber, og beskæftiger mere end 32.300 mennesker på verdensplan.

* Millward Brown: Consumer attitude towards anti-reflection coatings . Undersøgelse af 1 204 brillebrugere i 6 forskellige europæiske lande. November 2012.

For mere information og billeder
HOYA Lens Danmark, Mikaela Zetterholm, mz@hoya.dk, Tel. + 45 31 78 10 38

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *