En god nyhed til maven

En velfungerende fordøjelse har afgørende betydning for livskvaliteten. Det bekræfter mange positive tilbagemeldinger fra brugere, der har afprøvet SylliFlor® og ved hjælp af denne oplevet at få en ubesværet tarmfunktion.

SylliFlor® er et velsmagende kostfiberprodukt, fremstillet af fiberrige frøskaller (Psyllium husks) fra planten Plantago ovata Forssk. også kaldet loppefrøskaller.

Loppefrøskaller er kendt for deres gode virkning på fordøjelsen. Loppefrøskaller har en høj vandbindingsevne og danner derfor en gel, som giver fylde i maven og hjælper til en blød og regelmæssig afføring. Men den høje vandbindingsevne er samtidig en barriere for indtagelse af loppefrøskaller, fordi mange finder det utiltalende at skulle spise den klisteragtige masse, som hurtigt dannes, når skallerne kommer i kontakt med vand. Mange har derfor hidtil fravalgt loppefrøskaller på grund af den klistrede konsistens. Men med SylliFlor® er dette problem løst.

SylliFlor® skiller sig markant ud fra tilsvarende produkter på to væsentlige punkter: Det smager godt og er spisevenligt. Dette skyldes den specielle, patenterede coatningsteknik, der er benyttet ved fremstillingen, og som gør det muligt at give produktet en tiltalende smag, en sprød konsistens, og at forsinke slimdannelsen, så denne først sker i maven. SylliFlor® føles derfor ikke klistret i munden

Siden lanceringen på apoteket i januar 2012 har SylliFlor® vakt stor begejstring. Mere end 10.000 brugere har afprøvet produktet. Alle oplever produktet som virkningsfuldt og velsmagende samt langt nemmere at indtage end andre produkter af loppefrøskaller.

SylliFlor® er blevet specielt godt modtaget af brugere, som hidtil har haft vanskeligt ved at spise almindelige loppefrøskaller i længere tid på grund af den klistrede konsistens og den utiltalende smag. For disse brugere har det haft betydning, at de nu kan få et produkt, der smager så godt, at de kan opretholde lysten til at spise loppefrøskaller på daglig basis i længere tid og derved få det fulde udbytte af loppefrøskallerne. Det er derfor rart, at der er flere varianter at vælge imellem det er der med SylliFlor®, som fås i 3 smagsvarianter: Naturel, Vanilje og Malt.

SylliFlor® er også et perfekt supplement, hvis blot man blot har brug for et ekstra tilskud af kostfibre. SylliFlor ® indeholder ikke gluten, og sukkerindholdet er så lavt, at det ikke har praktisk betydning for blodsukkeret.

SylliFlor® distribueres via apoteker og Biodane Pharma s webshop, www.biodanepharma.com. Biodane Pharma tilbyder også en fordelagtig abonnementsordning til faste brugere af SylliFlor®, der spiser 2-3 tsk. SylliFlor® om dagen.

Biodane Pharma udstiller på Sund Livsstil messen i Scandinavian Center, Århus den 1.-3. marts 2013, stand nr. 56, hvor der bydes på smagsprøver og gode messetilbud på SylliFlor®.

DRIK, DRYS eller SPIS det nye, sprøde kostfiberprodukt SylliFlor®

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *