Det er FEDT at være FIT..!!

Mindre fedt og sundere tankegang. Christian Sløk fløjter op til kamp mod kilo og kalorier

Han har prøvet det selv. Vægtens svar bimlede faretruende trecifret, skjorterne lignede noget, man kunne finde ved den lokale teltudlejning, og appetitten kunne gøre selv den mest sultne ulv stum af misundelse.
Faktisk var det kun selvværdet, der kunne ligge på et lille sted for Christian Sløk, da hans kampvægt i 2001 sneg sig op på 139 kg. Men han fik nok.

Ændrede kost og motionsvaner og smed 40 kg på 9 måneder

Siden har han uddannet sig til bl.a. personlig træner, mental coach, kostvejleder og massør, for at kunne rådgive og vejlede andre.

Christian Sløk, stifter af Body Fight:
– I dag er mit mantra blevet, at vise så mange som muligt, det kan lade sig gøre at gå fra fedt til fit på en sjov måde, og det med ret så enkelte trin og så lidt omvæltning i hverdagen.

Jeg har startet en side, www.BodyFight.dk, hvor jeg hjælper andre folk med at nå deres mål, uanset om det er vægttab, vægtøgning, ny livsstil, eller komme i en ekstrem konkurrenceform.

Dette betyder også man ikke behøver bo i nærheden af mig, da jeg kan hjælpe over distance også, ved hjælp af få ugentlige opdateringer som kunderne selv kommer med.

Ændre tankegangen
Jeg ved der er mange der tilbyder kostvejledning i hele Danmark, og det er rigtig godt når man ser på tendensen i Danmark.
Men når jeg ser på de forskellige coaches er der ikke så mange der har prøvet det på egen krop.
Hvordan er det at være tyk Og have lavt selvværd
Hvordan er det at føle selvtilliden stige i takt med vægten falder.
Hvordan er det at se sin krop antage en bedre form.

Det er en mental kamp at nå sine mål man bliver glad, forvirret, opgivende, og uanset hvad, så er det vigtigt at have en støtte ved dig, der forstår dig, der motiverer dig, der kender følelserne

Mange er kun teoretisk uddannet Jeg har den fordel at have prøvet det hele på min krop, og kan derfor bedre sætte mig ind i den mentale proces der opstår når man vil ændre sin krop.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *