Den levende krop – NU på DVD

Godt nyt til alle der ønsker at føle sig tilpas i deres krop
uanset alder.

Den kendte Rolfer og Continuum instruktør Jeanne Jensen har nu udgivet en DVD med sine øvelser til en bedre kropsholdning.

DVD en Den levende krop består af et udvalg af rolige og blide øvelser, som alle kan udføre uanset alder, smidighed og kondition.

Øvelserne hjælper til at:
Genopbygge kropsholdning og balance
Berolige nervesystemet
Opnå bedre kontakt med kroppen
Opbygge en større sanselighed og kropsforståelse

Øvelserne er alle baseret på nogle få blide og bevidste bevægelser

Du opnår de bedste resultater, hvis du giver dig tid til at sanse, opleve og mærke, hvordan de forskellige øvelser påvirker din krop og din sindstilstand. Hvis du er stresset eller ikke er vant til at mærke, hvordan din krop har det, kan det være vanskeligt i starten. Men du vil hurtigt opleve, at du bliver bedre til at sanse øvelserne og opleve din krop.

Den levende krop er en dvd, der sætter fokus på træning, der giver balance til både krop og sind.

Jeanne Jensen er uddannet Advanced Rolfer® og Rolf Movement Practitioner® og har praktiseret siden 1990. Hun er autoriseret Continuum Movement Lærer, og har som den første bragt dette unikke bevægelsessystem til Danmark, hvor hun som den eneste herhjemme har undervist i Continuum siden 2003.

Bevægelse og rytme åbner op for den naturlige balance, vi alle har i vores krop. Jeanne Jensen arbejder med at få kroppen i tale og få den til at fortælle, hvad den har brug for. Hendes fokus er både fysiske symptomer/skader, chok og traumer, hjerneskader og ar-væv, men også mennesker, der ønsker at lære sig selv bedre at kende, komme tættere på deres egen kropsbevidsthed – og få en mere hel fornemmelse af krop, sind og ånd.

Den levende krop kan købes på www.denintelligentekrop.dk for DKK 199,00

Den Intelligente Krop er etableret i 2004 og er siden vokset markant for i dag at være et af de mest populære steder på nettet for indkøb, der bidrager til en sund livsstil. Visionen er at gøre det muligt at skabe en intelligent krop at forene krop, sjæl og psyke, selv om vi lever i en travl og hektisk hverdag.

Læs mere om ideerne bag Den Intelligente Krop på www.denintelligentekrop.dk
Her præsenteres desuden Den Intelligente Krops og Lotte Paarups mange andre dvd og bog udgivelser.

For yderligere information, billed materiale og presseeksemplarer kontakt Tommy Gernot på 44 92 73 49

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *