Den enkle vej til sunde og effektive medarbejdere

Fitness & Sports Akademiet A/S (FSA) er et nyt træningssite skabt til virksomheder og deres medarbejdere. www.f-s-a.dk tilbyder firmaer et online sundheds-univers, så de kan give deres medarbejdere nem og effektiv adgang til et internt 24-timers online trænings-, kost- og motivationsforum.
Universet skræddersyes til den enkelte virksomheds udtryk og behov.

Med træningssitet opfylder FSA mange større firmaers behov for et effektivt sundhedstilbud til deres ansatte. FSA foreslår, at virksomhederne i stedet for FORBUD arbejder med TILBUD, som indeholder både motivation, kost og træning. FSA tror på øget sundhed ad frivillighedens vej og har derfor skabt en unik sundhedsmodel – et fællesskab/community – som er til rådighed for medarbejderne 24 timer i døgnet.

Fællesskabet giver utallige fordele og muligheder:
De ansatte kan oprette grupper i sportsgrene som for eksempel løb, roning, golf – samt skabe specifikke firmaevents. De kan dele artikler, fotos og begivenheder med hinanden og aftale bookinger – og samtidig kan hver medarbejder oprette en personlig profil, hvor han eller hun kan registrere målsætning og træningsprogrammer og føre personlig log med grafer over træning og resultater.

Træningssitet indeholder et stort træningsvideobibliotek – med mere end 200 øvelser samt mulighed for tilknytning af personlige trænere / coaches. På sitet findes rådgivning, vejledning og coaching af førende eksperter fra FSA -blandt andre Arne Nielsson. Se hele listen over FSAs eksperter.
Medarbejderne får inspiration til sund, lækker og vitaminrig mad inklusiv opskrifter fra DinBaghave og der er også en mental sektion med artikler om motivation, stressforebyggelse og mental træning.
Sitet indeholder desuden artikler og videoer om fysisk træning, ernæring, skadeforebyggelse og mentaltræning.

Virksomhedernes udbytte – udover at få energiske og positive medarbejdere, der er villige til at gå en ekstra mil for firmaet – er:

Højere produktivitet via lavere sygefravær blandt medarbejderne
Større effektivitet via forbedret fællesskabsfølelse
Stor vilje til at gå den ekstra mil via øget loyalitetsfølelse hos medarbejderne
Rekruttering og fastholdelse af eftertragtede medarbejdere

Medarbejderne ser portalen som et stort aktiv på arbejdspladsen og de opnår:

Forbedring af egen sundhed via let tilgængelig viden om træning, kost og motivation
Større succes med træning via rådgivning og sparring med FSAs store ekspertpanel
Øget fællesskabsfølelse med kolleger via interaktivt sundhedsforum på arbejdspladsen

Om designet af den enkelte virksomheds træningssite:
Hele den tekniske løsning tilføres den enkelte virksomheds grafiske design, stil og tone, hvilket giver virksomheden mulighed for at tilpasse sitet til virksomhedens profil og øvrige sundhedsstrategi.

Med et skræddersyet 24/7 online sundheds-univers fra FSA får virksomheden en professionel sundhedsmodel, som giver mulighed for både at styrke firmakulturen og virksomhedens mål og samtidig være en eftertragtet arbejdsplads.

Skriv til info@f-s-a.dk for prøvelogin.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *