Den australske bestsellerforfatter og healer Inna Segal kommer til Danmark

Inna Segal er kendt i Danmark for sin bog Kroppens hemmelige sprog. Inna Segal kan betragtes som vor tids Louise Hay. Louise Hays bog Helbred dit liv har været anvendt i mange år som en effektiv selvhjælpsbog, og nu tager Inna Segal skridtet videre og afholder workshops i hele verden, hvor hun underviser kursisterne i sin selvhealing baseret på Kroppens hemmelige sprog og uddannelsen ‘Visionary Intuitive Healing’.

Inna Segals egen historie begyndte med en ryg, der var låst, og med smerter så voldsomme, at hun knapt kunne bevæge sig. Efter flere nyttesløse besøg hos specialister og læger, fik hun besked på at gå hjem og finde ud af, hvorfor ryggen ‘havde valgt’ at være låst. Inna opdagede, at hun kan “stille ind” på ryggen og dermed afdække hvilke følelser, der har sat sig som smerter og fastlåsthed.
Ved hjælp af visualiseringsøvelser og meditation lykkedes det Inna at helbrede sin ryg, og samtidig forsvandt hendes psoriasis næsten mirakuløst.

Inna har viet sit liv til at hjælpe mennesker i hele verden, og hun er i øjeblikket på verdens turné, pt. i Mexico og USA, hvor hun tiltrækker tusindvis af begejstrede kursister.

Nu kan danskerne lære, hvordan sygdomme og mangfoldige lidelser kan forstås som kroppens forsøg på at kommunikere med os. Vi kan lære at forløse dybe sår, negative overbevisninger og uhensigtsmæssige tankemønstre og dermed skabe varige forandringer for helbred og liv.

Inna Segal besøger Odense d. 20.-21. april, hvor hun holder en weekendworkshop. Der er stadig ledige pladser, men det haster med tilmeldingen, oplyser arrangør Britt Bolving.

For behandlere og privatpersoner, der kender Inna Segals bog i forvejen, og som ønsker at gå dybere ned i selvhealingen, der også kan bruges på klienter, afholder Inna en 6-dages workshop i København d. 9.-14. maj.

Kontakt arrangør Britt Bolving på mail eller mobil for yderligere oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *