Danskerne er vilde med at løbe!

Siden www.iform.dk/loeberuten lancerede den gratis løberuteplanlægger i 2006, er der oprettet 260.000 løbe–, gå– eller cykelruter overalt i Danmark.

Vi vil vide hvor langt vi løber
Danskerne er vilde med at løbe, men ikke nok med det, vi vil også vide, hvor langt vi løber samt planlægge vores ture, ved at opmåle ruterne i vores nærområder.

Det kan som løber være svært at bevare motivationen, hvis man uge efter uge løber den samme rute. Derfor henter mange inspiration på Iforms løberuter planlægger, hvor man ofte ser én bruger oprette adskillige ruter direkte på luftfotos eller detaljerede kort over asfalterede veje, stier og skovveje. Derudover bruges løberute planlæggeren af dem der måske ikke kender deres område godt, og de kan derved hente inspiration fra andres opmålte ruter, som ligger frit tilgængelige for alle.

En bruger udtaler:
" Jeres side, hvor man kan opmåle sin egen løberute, er helt genial. Det er virkelig med til at motivere og finde nye ruter klasse "

Derfor løber vi
De fleste, der løber har et mål med deres løbetræning. Faktisk er det kun 4%, der ønsker at fortsætte med at løbe, som de gør. 37% af løberne stræber efter at løbe længere, hvor 30% gerne vil løbe hurtigere og 29% ønsker at løbe oftere, end de gør i dag.

Derfor bør vi løbe
Der er mange gode grunde til at snøre løbeskoene og for alvor gå i gang med at løbe. Man bliver gladere, sundere, stærkere, friskere og får mere lyst til sex. Hvis det er alt for svært at komme i gang eller opnå de ønskede resultater, kan man med fordel benytte sig af en løbecoach. Coachen kan hjælpe med et personligt program og løbende vejledning – www.iform.dk/loebecoach
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *