Dagens nyheder – Læs bla. om Mobilen påvirker din gang-stil

Det kribler og krabler: Sådan kommer du lusene til livs
Sommerferien er slut, og landet over iler de små poder ind i børnehaver og folkeskoler, hvor leg og læring venter. Mange børn på få kvadratmeter gør imidlertid daginstitutioner og skoler til rene udklækningsreder for lus, der særligt skaber problemer mellem august og november. Få fire tips til, hvordan du opdager og behandler de små bæster.Foto:
Læs mere her

Skolestart – sådan kommer du lusene til livs
Har dit barn først slæbt lus inden for hjemmets fire vægge, kan de være en sand pine at få ud af huset igen. Læs seks råd til, hvordan du spotter og fjerner de små bæster.Foto:
Læs mere her

Mobilen påvirker din gang-stil
Selvom vi virker uopmærksomme, når vi går og tjekker Facebook, så ændrer vi faktisk vores måde at gå på. Forskere har fundet ud af, at mobilbrugere tager kortere og færre skridt i minuttet.Vi ved, hvor irriterende, det kan være, når andre fodgængere ikke kender de uskrevne regler for, hvornår man flytter sig for andre. Endnu mere irriterende er det, når man opdager, at det er fordi, personen er opslugt af sin mobiltelefon.Men selvom vi virker uopmærksomme, når vi går rundt og kigger ned i vores telefoner, så ændrer vi faktisk vores måde at gå på.Foto:
Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *