Dagens nyheder – Læs bla. om Mascha Vang: Løb styrker min psyke og min bagdel

Det var da ikke så ringe: Sex og rødvin kan skærpe hjernen
Hjernen bliver sammen med vores krop ældre, men det er faktisk forholdsvist let at holde sin hjerne frisk. Det kræver blot lidt lagengymnastik og noget god rødvin, forklarer neuroforsker Sandrine Thuret fra King’s College London.Forskning har nemlig vist, at mennesker med depression har et væsentlig lavere antal nye neuroner, men hvis de bliver behandlet, stiger produktionen af neuroner – en proces, der kaldes ’neurogenese’.»Det næste spørgsmål er derfor: Kan vi styre vores produktion af neuroner? Og svaret er ja,« siger Sandrine Thuret under et foredrag.Foto:
Læs mere her

Mascha Vang: Løb styrker min psyke og min bagdel
Hvad betyder sundhed for dig? »Den første tanke er gojibær, acai og andre sunde helsesager, men allervigtigst er det at være tilpas og velbalanceret både fysisk og psykisk«.Hvilken form for motion dyrker du? »Jeg har ikke trænet i et år, men gik i gang sammen med personlig træner Anne Bech for et par måneder siden, hvor jeg styrketræner og løber. Jeg har i en alt for lang periode ikke gidet træne, men nu skal formen have maks. gas, så der skal trænes og spises sundt.«Foto: Mathias Løvgreen Bojesen
Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *