Dagens nyheder – Læs bla. om Fies fantastiske forvandling: Fra 140 til 68 kilo på to år

Fies fantastiske forvandling: Fra 140 til 68 kilo på to år
I 2011 tog den nu 21-årige Fie Friedrichsen fra Frederikssund endelig mod til sig og satte fødderne på vægten. Hun fik sit livs chok, da vægten viste 140 kilo. – Jeg havde længe været tynget af en svær depression. Jeg trøstede mig selv ved at spise, mens jeg benægtede, at jeg havde et problem. Derfor var det til lidt af et wake-up call, da jeg stod på vægten, siger Fie Friedrichsen, som har været overvægtig det meste af sit liv. Det blev startskuddet til en lang og sej kamp mod kiloene, og på to år lykkedes det Fie Friedrichsen at tabe sig 72 kilo.
Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *