Dagens nyheder – Læs bla. om E-løb: Skoven kalder for 45. gang

Nye farlige sygdomme fundet i danske flåter
Hvis du bliver bidt af en skovflåt, kan den lille blodsuger overføre farlige sygdomme. Det er allerede kendt, at flåter kan smitte mennesker med Borrelia og hjernebetændelsen TBE, men nu afslører en ny undersøgelse af danske skovflåter, at de små dyr også kan overføre to nyopdagede blodparasitter til mennesker. Det skriver Dagens Medicin. Foto: ukendt
Læs mere her

Lars Bom: Løbernes juleaften
Eremitageløbet satte den populære skuespiller i gang med at løbe Lars Bom havde aldrig før haft et startnummer på brystet eller deltaget i et motionsløb, da han debuterede i Eremitageløbet i 1998. – Jeg har meget at takke Eremitageløbet for. Det åbnede en helt ny verden for mig, siger den populære skuespiller. – Eremitageløbet er meget mere end et løb. Det er løbernes juleaften og lige så meget en social som en sportslig begivenhed. For mange er det også første gang, de løber så langt.
Læs mere her

E-løb: Skoven kalder for 45. gang
Dyrehaven slår igen portene op for Danmarks motionsløb nr. 1, Eremitageløbet Et lille jubilæum markeres søndag 6. oktober i Dyrehaven. For 45. gang slår nationalskoven de røde porte op for Danmarks motionsløb nr. 1, Eremitageløbet. Når hjertelægen Peter Schnohr fyrer startpistolen af, sendes 19.000 løbere gennem den smukke skov med Eremitageslottet som det stolt knejsende centrum på den klassiske 13,3 kilometer lange rute.
Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *