Cyklende babyzoneterapeut hjælper søvnløse forældre

Forældre til babyer med søvnproblemer, kolik, ondt i maven og andre utilpasheder skal ikke længere fortvivle. Der er hjælp at få. Zoneterapeut Helle Munk har haft sin egen klinik i fem år, men har nu ændret koncept. I dag er hendes ekspertise zoneterapi til babyer i trygge og vante rammer i familiens eget hjem.

En god start på livet

Som udmattet babyforælder med poser under øjnene efter flere søvnløse nætter i træk kan det ofte være svært at overskue hverdagen. Kolik, mavekneb og andre utilpasheder forhindrer baby i at finde ro og i at sove igennem. Den slags problemer har zoneterapeut Helle Munk øje for, og hendes erfaring viser, at det er muligt at komme dem til livs. Ved at behandle baby med zoneterapi gør Helle en positiv forskel for hele familien. Og baby får en god start på livet.

Nænsom og effektiv behandling

At komme ud af døren til et bestemt tidspunkt med en utilpas og skrigende baby er for de fleste forældre en kamp, som man helst vil undgå. Det har den cyklende zoneterapeut Helle Munk forståelse for, og derfor tilbyder hun at komme ud til familien og foretage behandlingen i babyens trygge rammer. Hun cykler rundt i København og på Frederiksberg og sparer forældrene for en masse besvær, så de igen kan få glade og raske børn.

Zoneterapi er en blid, nænsom og effektiv behandlingsform, også til de helt små. Før, under og efter behandlingen fokuserer jeg på at skabe tryghed hos barnet. Mit formål med behandlingen er at skabe ro og balance ved at styrke den lilles krop. Hos mange babyer er der allerede en tydelig reaktion efter første behandling. De fleste babyer er problemet kvit efter 3-5 behandlinger. Med zoneterapi kan du også være med til at tage problemerne i opløbet, fortæller Helle Munk om sin behandling.

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform, som støttes af Sygesikring Danmark og er et supplement til den lægelige behandling. Det foregår ved, at Helle trykker på zoner under fødderne, der har forbindelse til kroppens forskellige organer. Når zonerne bliver berørt, løsnes der op for energier i de forbundne organer, og på den måde kan problemerne lindres.

Genvind glæden ved at være forælder

Det kan være en udfordring at få en lille ny i familien, specielt hvis det nye familiemedlem døjer med uro af den ene eller den anden årsag. Helle har erfaring med at behandle mange forskellige slags problemer og hendes erfaring viser, at de fleste lidelser er nemme at få bugt med. Det kan hjælpe nybagte forældre med at genvinde glæden ved at være forældre.

Fakta og kontaktoplysninger

Helle Munk er uddannet zoneterapeut hos Forenede Danske Zoneterapeuter. Kontakt hende på 20 74 49 47 eller på tid@stress-a.dk. Læs mere om Helle og Stress-a på www.stress-a.dk, hvor du blandt andet kan få et indblik i, hvad Helles babyzoneterapi har gjort for andre familier. Følg hende desuden på bloggen www.babyzoneterapi.dk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *