Computer Associates satser på sundheden

Den sundhedsbevidste virksomhed har været røgfri i snart ti år og kan nu også behandle hjertestop

Folkesundheden har altid været en hjertesag for it–virksomheden Computer Associates. For knapt ti år siden indførte virksomheden som en af de første herhjemme totalt rygeforbud i virksomhedens lokaler. Nu har man taget endnu et skridt henimod en sundere virksomhed. Hovedsædet i Holte er nu udstyret med to genoplivningsstationer, som kan anvendes i tilfælde af hjertestop.

"Ved hjertestop har det stor betydning, hvor tidligt man får hjælp. Starter indsatsen et par minutter tidligere, betyder det i mange tilfælde forskellen mellem liv og død," fortæller HR manager Claudia Lillebjerg Simonsen, Computer Associates.

En gruppe medarbejdere er blevet uddannet til at betjene udstyret.

"Vi har naturligvis diskuteret med personalet, om de synes, at det var en god ide. De bakkede op om ideen, og mange ønskede at deltage i den udvidede førstehjælpsuddannelse, som er en forudsætning for, at man kan betjene udstyret korrekt," uddyber Claudia Lillebjerg Simonsen.

Der har endnu ikke været brug for genoplivningsudstyret i virksomheden, som foruden de 130 medarbejdere, dagligt besøges af mange gæster og kursister på kursus i virksomhedens uddannelsescenter.

Hvad angår rygeforbuddet, står det stadig ved magt.

"Både vores personale og vores gæster påskønner at kunne opholde sig i totalt røgfri lokaler," fortæller Claudia Lillebjerg Simonsen. "Modsat alle profetier er det ikke blevet vanskeligere at rekruttere gode medarbejdere. Faktisk viser vores undersøgelser, at det røgfri miljø betragtes som et af de store plusser ved at arbejde hos Computer Associates. Det gælder for øvrigt også for de medarbejdere, der fortsat ryger." Om CA
Computer Associates International (NYSE:CA), en af verdens største softwareleverandører, leverer software og services, som gør det muligt for virksomheder og organisationer at administrere deres IT miljø. CA’s fokusområder er netværks– og systemadministration, datalagring, sikkerhed, portaler og business intelligence samt udvikling og håndtering af applikationers livscyklus. CA er grundlagt i 1976 og har hovedsæde i New York samt afdelinger i mere end 100 lande. CA’s danske hovedkontor ligger i Holte nord for København. Læs mere på www.ca.com eller www.ca.com/offices/denmark.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *