Bodybuilding.dk lancerer nyt træningsmagasin

Danmarks største online træningsportal, Bodybuilding.dk, lancerer nyt gratis online træningsmagasin. Det nye magasin, Træningsmagasinet, appellerer bredt uden at gå på kompromis med kvaliteten af indholdet.

De kommercielle træningsmagasiner i Danmark er ofte rettede mod en bred gruppe mennesker, men af samme grund går mange af dem på kompromis med indholdet, der tit er udvandede variationer af få populære emner. Derfor lancerer Bodybuilding.dk et nyt online magasin, der præsenterer seriøst og videnskabeligt indhold, som også er underholdende.
Jeg synes i høj grad, at der mangler et seriøst træningsmagasin, der appellerede bredt, men samtidig ikke taler til laveste fællesnævner , fortæller Morten Svane, chefredaktør for det nye magasin.

Navnet er en udfordring

Selvom det nye magasin appelerer bredt, kan navnet bag vise sig at være en hindring. Ordet bodybuilding er nemlig meget specifikt.
Vores problem med et navn som bodybuilding.dk er, at rigtige mange lukker af, før de overhovedet har oplevet, hvad vi har at byde på. Den mur håber jeg at slå igennem med Træningsmagasinet, ved hjælp af intelligent og underholdende indhold, der viser, hvor facetteret træningsmiljøet kan være , fortæller Morten Svane.

Træningsmagasinet er udarbejdet af seriøse og dedikerede frivillige. Magasinet udkom første gang d. 1. oktober – 2012 og er foreløbigt sat til at udkomme hvert kvartal.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *