Bliv opdateret på din sundhed

Smid de overflødige julekilo uden at gå på kompromis med din sundhed og sult.

Så er DDV s nye kostprogram for
2011 på gaden. Hvis du er motiveret til at gennemgå et vægttab, kan det være adgangsbilletten til et sun- dere og bedre liv på din idealvægt.

Med den årlige justering af kost- programmet gør vi det løbende nemmere og mere attraktivt for overvægtige at opnå varigt vægttab på den sunde og naturlige måde. Og vi sikrer, at programmet hele tiden er opdateret i forhold til de nyeste anbefalinger. Således er kunstige sødemidler nu fjernet helt fra alle opskrifter, da det er usikkert, om de kan være sundhedsskadelige. I stedet bruges det 100 % natur- lige sødemiddel Multisød , der er udvundet af majs. Det indeholder ingen kalorier og påvirker dermed hverken vægten eller blodsukke- ret, siger stifteren af DDV, Inge Kauffeldt, og hun tilføjer:

Vi har også erstattet syntetiske aromastoffer med naturlige, der kan købes på delikatesserne.dk. Det skyldes, at det er langt sun-

dere end at fylde sig med synteti- ske stoffer, og dermed opfordrer vi vores medlemmer til at leve så kemi-frit som muligt.

Nye fødevarer
Fornyelserne i kostprogrammet består blandt andet af en lækker menu, og der er oplysninger om nye fødevarer, f.eks. pesto og tør- rede majskorn, der nu kan spises uden, at det påvirker vægten.

Grundprincipperne i DDV s kost- program er meget enkle. De sik- rer, at man får en ernæringsmæs-

sig rigtigt sammensat kost, der giver fuld dækning af nærings- stoffer, vitaminer og mineraler. Det essentielle er, at selv om man sandsynligvis får større mængder at spise, end man plejer, så er ener- giindtaget mindre end det, man tidligere har fået, og derfor vil man stille og roligt tabe i gennemsnit
1 kilo om ugen, pointerer Inge
Kauffeldt, og hun fortsætter:

Vi har foretaget nogle ændringer, der på ingen måde forringer effek- ten af kostprogrammet. Tværti- mod giver de medlemmerne mu- lighed for lidt mere f leksibilitet og lidt mere frihed i valget af ingre- dienserne.

De Danske Vægtkonsulenters kost- program fås i forbindelse med op- rettelse af medlemskab. Er du allerede medlem og vil have dit kostprogram for 2010 by ttet til det nye for 2011, koster det kun
30 k r. frem til den 20. januar i den lokale DDV afdeling.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *