Bliv Mindfulness Instruktør – Ny uddannelse fra Instituttet for Indre Sundhed

Instituttet for Indre Sundhed tilbyder gennem At Work Skolen kurset Bliv Mindfulness Instruktør .

At Work Skolen er vores søsterselskab, og ligeledes en af de største på markedet, når det kommer til private uddannelser og kurser indenfor sundhed og livskvalitet, hvorfor vi naturligt har valgt, at de skal markedsfører og kører vores nye uddannelse Mindfulness instruktør , fortæller direktør Thomas Gregersen.

r af at være opmærksom på det der er i nuet. Dette er at finde og er kendt i den spirituelle lære, i meditation m.v, men kan Instituttet for Indre Sundhed har gennem kurset bliv mindfulness instruktør gjort læren meget praktisk anvendelig.

Mindfulness benyttes i dag i erhvervslivet, af private samt indenfor sundhedssektoren, og er således relevant for alle uanset baggrund og livssituation.

Kurset har din opstart allerede i uge 39, 2010, og løber over 8 aftener. Med en lav pris på kun 8.000 kroner, så har vi store forventninger til opstarten , slutter Thomas Gregersen.

Læs venligst mere om kurset på www.indresundhed.dk

At Work Skolen har siden 1994 uddannet indenfor det sundhedsfaglige og tilbyder i dag uddannelser til fitnessinstruktør, personlig træner, sundhedscoach, kostvejleder, slankekonsulent, massør, sportsmassør, løbecoach (løbetræner) samt kurser indenfor idrætsskader, erhvervsmassage, Børn & Overvægt, aktiv ernæring, helbredstjek, wellnessmassage, indre sundhed m.v.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *