Bliv din egen læge: Skræddersy din egen kostplan på nettet

Fra i morgen kan alle danskere der ønsker at blive sundere lægge deres egen kost– og vitamin plan på nettet.

Læge Morten Fauner har via ti års forskning udviklet et program, hvor den enkelte udfra sin krops symptomer kan få et hurtigt svar på, hvilken mad, man med fordel kan spise for at få det bedre. Grundtanken er, at den enkelte ved at spise anderledes giver sin krop flere kvalitets næringsstoffer og derved optimerer kroppens funktioner.

Målet er at gøre det så nemt som muligt for den enkelte at tage vare på eget helbred ved at bruge den personlige kostplan.
Systemet fungerer på den måde, at man indtaster sit symptom og derefter vises en liste over de næringsstoffer, som kan afhjælpe symptomet. Listen indeholder også en oversigt over, hvilke fødevarer, der indeholder næringsstofferne, og hvilke doser, der anbefales til "behandling".
Desuden er lægevidenskabens anbefalede daglige doser angivet.

Læge Morten Fauner har kureret sig selv ved at lægge sin kost om:
"Jeg har lidt af eksem og en hornhindesygdom. Da ingen medicin hjalp, begyndte jeg at arbejde med min kost, og hvad den dybest set indeholdt. Det handler ikke om fedtforskrækkelse men om den rigtige sammensætning af blandt andet vitaminer og mineraler i forhold til den enkeltes behov og jeg blev faktisk rask" !

Læge Morten Fauner er 45 år og har 20 års lægeerfaring blandt andet fra Rigshospitalet og har i de seneste ti år sideløbende forsket i kostens betydning for menneskets helbred og trivsel.

www.egocare.dk er navnet på det site, der nu er tilgængeligt på nettet, hvor du som bruger kan logge dig på gennem en adgangskode ved betaling af et abonnement på 200 kroner pr. kvartal. Som bruger er der mulighed for supportservice, og ønsker man personlige konsultationer v/læge Morten Fauner kan dette bestilles.

EgoCare kan også rekvireres som cd–rom
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *