Bliv Certificeret Sundhedscoach på kun 3 måneder på At Work Skolen

Flere og flere i de sundhedsfaglige fag ønsker at føje coaching til deres kompetencer, for på den måde at skabe en synergi i deres arbejde. Og flere og flere medarbejdere betaler endda selv for dette, og bruger deres fritid om aftenen, da det giver fornyet arbejdsglæde.

At Work Skolen har nu ændret deres uddannelse til Sundhedscoach ud fra kursisternes ønsker, og tilbyder nu en komplet og samlet uddannelse til Sundhedscoach for de sundhedsfaglige, der ønsker at bruge coaching som et værktøj i deres arbejde og uddannelsen kan tages på bare 3 måneder med undervisning én aften om ugen.

Du kan se en online præsentation af uddannelsen her: www.coach.atwork.dk

Vi ser en stor interesse for uddannelsen i disse tider fortæller skoleleder på At Work Skolen Camilla Gregersen og oplever, at flere og flere i de sundhedsfaglige fag ønsker at føje coaching til deres kompetencer, for på den måde at skabe en synergi i deres arbejde.

Målrettet uddannelse med mulighed for international certificering
At Work Skolens uddannelse til certificeret Sundhedscoach åbner mulighed for senere certificering hos ICF, International Coach federation, og er dermed et godt sted at starte for dem, der ønsker at arbejde målrettet med coaching.

Vi har opbygget uddannelsen til Certificeret Sundhedscoach i overensstemmelse med de internationale krav der stilles fra ICF, således at uddannelsen både giver konkrete og dokumenterede kompetencer, og ligeledes kan være grundlag for en videre karriere som coach forklarer Camilla Gregersen, og fortsætter; på den måde ved vores kursister, at de får en uddannelse med et relevant indhold, der er brugbart og fremtidssikret.

Hvem tager en uddannelse til Sundhedscoach
Uddannelsen til certificeret Sundhedscoach henvender sig til alle, der arbejder med sundhed, sundhedsfremme, forebyggelse eller behandling, f.eks. kostvejledere, sygeplejersker, farmakonomer, lægesekretærer, behandlere, rygestopinstruktører, fysioterapeuter, personlige trænere, fitnessinstruktører og massører.

Camilla Gregersen: Vi ser en stor bredde blandt deltagerne på uddannelsen, og alle har de det mål, at de gerne vil bruge coaching som værktøj i deres sundhedsfaglige arbejde, så de i højere grad kan arbejde med de mentale og motivationsmæssige udfordringer som mange mennesker står overfor, hvis de f.eks. skal ændre livsstil.

Camilla Gregersen afslutter: Bruttolønsordninger er medårsag til, at der er kommet skub i sundhedscoachuddannelsen, men ligeledes idet, at flere og flere medarbejdere selv betaler privat for dette, da det forstærker deres allerede eksisterende kunnen og giver fornyet arbejdsglæde.

At Work Skolen har siden 1994 uddannet indenfor det sundhedsfaglige og tilbyder i dag uddannelser til fitnessinstruktør, personlig træner, sundhedscoach, kostvejleder, slankekonsulent, massør, sportsmassør, løbecoach (løbetræner) samt kurser indenfor idrætsskader, erhvervsmassage, sundhedscoaching, børn og overvægt, aktiv ernæring, helbredstjek, wellnessmassage, mad, nydelse og nærvær, samt indre sundhed.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *