Badetøfler fra USA

Okabashis komfortable badesandaler, klip-klappere og slippers er nu i import til det danske marked fra USA.

Sandalerne er kendt under brandet “Okabashi” og er i sit hjemland solgt i over 100 millioner eksemplarer over de sidste 25 år. Deres særkende er en utrolig slidstyrke og en fantastisk komfort; udviklet efter zoneterapeutiske principper. Skoene fra Okabashi er skridsikre og sætter ikke slidmærker, samt tåler vask i vaske- og opvaskemaskine. Sandalernes specielle særkende er at de er støbt i ét stykke, hvilket giver længere levetid end tilsvarende sko på markedet. Okabashi har udviklet det antibakterielle plastmateriale “Microplast “, som sikrer at skoen holder sig lugtfri. Producenten yder to års garanti på alle sko.

Anerkendt af kiropraktorer
I USA er sandalerne, som de eneste af sin slags, anerkendte af det Amerikanske Kiropraktor Forbund, ACA. Skoene er designet til velvære for foden; der ydes god støtte til svangen, de indstøbte massagezoner bidrager til øget blodcirkulation og særligt for klip-klapperne, har Okabashi udviklet en tårem og sål som giver støtte og hvile til foden, så man undgår den kendte træthed ved længere tids brug af klip-klappere.

Sandalerne findes i 13 modeller til kvinder, 6 til mænd og 5 til børn, og retter sig dels mod brug til vand og sport, og dels til brug i hjemmet. 2010 kollektionen fås i flere forskellige farver – både ensfarvede og mix. Forhandles i Skandinavien via webshoppen: www.aparato.dk. Producentens hjemmeside: www.okabashi.com

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *