Avène gør det nemt at huske hele plejeprogrammet – til specialpris

For at opnå en sund og flot hud er det vigtigt med en god hudpleje der inkluder omhyggelig rens og pleje. Dette er ikke nogen nyhed, men alligevel er især afrensningen ofte et lidt ømt punkt.

Nu gør Avène det lidt lettere at få god samvittighed over for sin sarte hud. Det sker i form af et komplet plejeprogram i små toilettasker – lige til at forære sig selv, sin datter, veninde, mor eller hvem der nu skal forkæles.

Avène til sensitiv hud
Tasken indeholder den skånsomme Extremely Gentle Cleanser, der er oliefri og efterlader huden fuldstændig ren, uden tendens til udtørring. Giv derefter ansigtet et beroligende pust Avène Termalkildevand og slut af med Skin Recovery Cream, en plejende og beskyttende creme der genopretter hudens naturlige balance. Specialpris kr. 164,50.

Avène til fugtfattig hud
Et komplet program med prøver på Gentle Milk Cleanser og Gentle Toner – rensemælk og skintonic, beroligende Avène Termalkildevand og intensiv, langvarig fugttilførsel i form af ansigtscremen Hydrance Optimale Rich. Og Instant Soothing Moisture Mask sikrer huden et ekstra nærende boost.
Specialpris kr. 199,50.

Avène forhandles kun på apoteket.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *