Aserve, Scandinavia A/S er blevet eksklusive distributør af alle Spenco produkter i Danmark

Aserve, Scandinavia A/S har pr. den 1.1.2008 opnået ene forhandlingsaftale vedr. alle Spenco RX og Spenco Ironman produkter i Danmark.

Spenco Medical Corporation har igennem de sidste mange år været markedsledende indenfor bl.a. Gelsåler til det Europæiske marked, herunder Danmark. Hidtil har Spenco Medical Corporation haft 2 danske distibutører, men har nu valgt kun at have 1 distributør, og har netop indgået en skriftlig eneforhandlingsaftale med Aserve, Scandinavia A/S, gældende for de kommende 4 år.

Salgschef for det Europæiske marked hos Spenco Medical Corporation Gregg Schumacher siger om den nye kontrakt, som netop er underskrevet i Slovenien:

"Vi har igennem de sidste par år nøje fulgt den udvikling som Aserve, Scandinavia A/S har haft på det danske marked, ikke kun indenfor såler, men i det hele taget. Vi er fulde af beundring for de resultater som Aserve, Scandinavia A/S har opnået i Danmark, og deres måde at markedsføre vores produkter på. Dette betyder at Spenco i dag har en markedsandel indenfor salget af såler i Danmark, på ikke mindre end 60 %. Det er et virkeligt flot arbejde og markedsføring som Aserve, Scandinavia A/S har gjort for vores produktlinje. Vi er naturligvis kede af, at vi efter et mangeårigt samarbejde har måttet sige farvel til en af vores ellers gode og trofaste distributører i Danmark. Vi må dog erkende, at forskellene imellem de 2 distributører, ikke kun salgsmæssigt, men også markedsmæssigt nu var så stor, at vi har derfor fremover har valgt kun at have 1 distributør i Danmark. Vi ser Aserve, Scandinavia A/S som den markedslende indenfor såler i Danmark mange år frem i tiden", slutter Gregg Schumacher.

Direktør hos Aserve, Scandinavia A/S Søren Jørgensen siger om kontrakten:

"Jeg er både glad for og stolt af, at et så stort firma som Spenco Medical Corporation vælger os som deres eneste distributør i Danmark, og den kontrakt som jeg netop har underskrevet i Slovenien betyder at vi kan sikre vores kunder et særdeles godt og bredt sortiment indenfor såler, som er et af vore kerneområder. Spenco Medical Corporation har igennem de sidste mange år vist, at produktudvikling og sortiment er deres nøgleområder.
Vi vil selvfølgelig også takke vores gode og stabile kunder for denne aftale, da de igennem de seneste par år, virkelig har bakket om omkring vores Spencoprodukter og sortiment. Vi glæder os til, at gøre Spencos produkter endnu mere synlige på det danske marked." siger Søren Jørgensen.

Spenco Medical Corporation som netop har fejret 40 jubilæum, er en af verdens førende producenter af indlægssåler, herunder Spenco Ironman Gelsåler. Produktserien Spenco RX har netop modtaget "stemplet" Doktor Recommended.

Du kan læse mere om produkterne på www.spenco.com eller www.a–serve.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *