Alle kan blive migrænefri

Ny bog om migræne sætter handling bag ordene og viser, at drømmen om et migrænefrit liv ikke er en umulighed.

Med bogen MIGRÆNEFRI på 3 uger sætter forfatteren et stort samfundsproblem i fokus faktisk lider 400.000 danske kvinder og 100.000 danske mænd af sygdommen. Migrænen gør, at man ofte er tvunget til at lægge alle aktiviteter fra sig og må ligge afventende i sengen, indtil anfaldet enten er gået i sig selv, eller man har druknet smerten i smertestillende medicin.

Bogen guider og inspirerer læseren i mål til et liv uden migræne og kommer med en række konkrete forslag til, hvordan man kommer migrænen til livs. Blandt andet er områder som søvn, kost, motion og sex helt centrale områder, som man ofte nedprioriterer i en travl og hektisk hverdag. MIGRÆNEFRI på 3 uger går i dybden og forklarer, hvorfor netop disse punkter er så vigtige på vejen til et migrænefrit liv og for vores sundhed og trivsel i det hele taget.

Målet med MIGRÆNEFRI på 3 uger er at vise læseren, at et liv uden migræne ikke er en umulighed. Hvis man i stedet stopper op og lytter til sin krop og ændrer livsstil til et mere sundt og mindre stresset, så er der håb for alle, der i dag lever med migræne sæt handling bag ordene og bliv guidet til et nyt og frit liv uden migræne.

Migrænefri på 3 uger, af Stine Silke Allermand, FADL’s Forlag, udkom d. 16 august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *