83% af alle der lider af Migræne eller hovedpine kan få det bedre!

I samarbejde med Migræne & Hovedpineforeningen over en tre måneders periode, kørte AloeVera Power I/S et forsøg af, ikke videnskablig karakter, der skulle vise om Aloe Vera i en bestemt mængde, med et bestemt indhold og i et nøje fastlagt interval, kunne afhjælpe nogle af de mange lidelser og handicap, migræne og hovedpine patienter lider af, og måske endda fjerne migrænen eller hovedpinen.

Indehaverne af AloeVera Power I/S udtaler "Aloe Veraen´s virkning er fantastisk, vi havde aldrig turde håbe på sådan et fantastiskt resultat, dette går over enhver forstand". Blandt de mange deltagere, som var stærkt medtaget af migræne/hovedpine kunne 33% allerede efter 4 dage, tage mindre medicin (brufener og smertestillende medicin). 33 % fik en øget energi og 33% fik en stærkt forbedret mave tarm funktion.

Test resultatet viste følgende
Aldersfordelingen på testpersonerne var fra 34 – 64 år og personerne havde haft hovedpine/migræne fra 17–48 år.

Kønsfordelingen var således: 33% mænd og 67% kvinder

33% Havde hovedpine/migræne hver dag inden test start
16% Havde hovedpine/migræne 15 gange på en måned inden test start
16% Havde hovedpine/migræne 8–12 gange på en måned inden test start
17% Havde hovedpine/migræne 4–10 gange på en måned inden test start
16% Havde hovedpine/migræne 2 gange på en måned inden test start.

Efter start på Drikke Aloe Vera fra AloeVera Power I/S, og i det rigtige interval, oplevede 83% en øget livskvalitet, dette være sig mindre smerter, øget energi, bedre mave/tarm funktion mm.
67% har mindre smerter generelt, og mindre smerte i styrke ved hovedpine/migræne anfald.
16% kunne ikke mærke nogen forandring
33% tager mindre medicin efter fjerde dagen
33% mærkede en øget energi
33% har fået en bedre mave/tarm funktion
16% fik en hårdere afføring

"Dette er en helt fantastisk og unik viden, vi er kommet i besidelse af, og vi er meget glade for, at vi har kunnet hjælpe nogle af de mange personer der lider af hovedpine eller migræne", siger ejerne Thomas & Birgitte Sandbjerg Ejsing, og tilføjer "Dette er en viden som vi jo godt ved at lægevidenskaben aldrig vil komme til at forske i, for det er der simpelthent ikke penge i, men samtidig en viden, som vi mener at mange med hovedpine/migræne vil kunne få stor glæde af".

AloeVera Power I/S påpeger, at det ikke er en videnskablig test/forsøg der er foretaget og at alle testpersoner har rådført sig med deres læge inden start.

"I fremtiden vil vi lave flere test af "ikke–videnskabelig" karakter". Dog påpeger AloeVera Power I/S at der nok kommer til at gå et stykke tid inden de økonomisk får mulighed for at hjælpe andre med Aloe Veraen, medmindre der kommer en financiel investor, for det koster en del penge at lave sådanne forsøg/test.

For mere information kontakt
AloeVera Power I/S
Thomas & Birgitte Sandbjerg Ejsing
Tlf. 23259440
www.aloeverapower.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *