3000 opslag om sundhed.

DSGnet Helse og Bioreference er et nyt websted hvor mere end 700 artikler med svar om sygdom, vitaminer, urter og urtemedicin af Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen og andre forfattere.

Artiklerne er indekserede med mere end 3000 søgeopslag i forskellige kategorier, samt link til informationssøgning om Sygdomme, Sundhed, Biologi og Lægevidenskab.

Siden er ukommerciel og stilles til rådighed af Ole Anker Andersen, som efter selv at have pådraget sig en alvorlig hjertesgdom, fandt en opgave i at gøre eksisterende sundhedmateriale lettere tilgængeligt for andre i samme situation.

Den primære materialekilde er Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen, som øser ud af sin viden hver tirsdag i radioprogrammet “Spørg om Sundhed”, og hvis indhold rækker meget længere end den time udsendelse varer og som bør være til rådighed for enhver med behov for denne viden.

Siden er startet i sin første udgave d. 15–08–2002 og vil blive løbende opdateret med nye artikler. Ole Anker Andersen opfordrer til at oprette sympati–link til siden så flest mulige kan få glæde af den.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *