3-Step kuren til de overvægtige der ønsker hurtigt vægttab

3–Step gruppen har nu rundet 15.000 brugere i Danmark, og der besøges ca. 1000 privatpersoner hver måned som er interesseret i et varigt vægttab ved hjælp fra 3–Step kostplanen. Typisk vægttab ved 3–Step er mellem 300 800 gr. dagligt, og dette betyder at flere mennesker har set et vægttab på helt op til 10–15 kg. på 1 måned, og flere af disse personer kan ses på www.3–step.dk. Normalt er det uhørt at tabe sig så hurtigt blandt de mere traditionelle slankekure som tilbyder 2–4 kg pr. måned, men grundet 3–Step kurens fokus på syre/base forhold og dens nemme kostsammensætning så mister de involverede ikke motivationen og derfor ses hurtige resultater.

Generelt kan siges at kuren nu gennem de sidste 2 år har haft en enorm vækst, og dette vækst ser ikke ud til at blive mindre, da der løbende søges nye vejledere der er interesserede i at hjælpe hr. og fr. Danmark med et stadigt stigende problem nemlig vægten.
3–Step har via sit kostplan allerede hjulpet utrolig mange, og dette skyldes alene dens effekt ved syre/base forhold, samt naturligvis også kurens evne til at være fleksibel. Der kræves ikke af deltagerne en fast mængde eller specielle fødevarer, men maden er opdelt i kategorier, og man skal derfor kun vænne sig til at spise efter type.

Kurens mest markante punkt er dens fleksible effekt hvor de personer der følger kuren vil opleve at selvom der er et familiefest eller ferie i perioden så kan man nemt og hurtigt komme tilbage på kurs, og ligeledes er kuren utrolig god til at lære fødevarerne at kende til efter endt vægttab.

Gennem de mange succes’er har det medført at 3–Step nu anbefales af flere læger i Danmark, og ligeledes har Suhr`s Instituttet haft praktikant med ude sammen med 2 af vejlederne fra 3–Step så denne praktikant kan indøve fødevarer og lære kurens effekt.

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *