22-årig vil kurere danskernes rygning

Siden han fandt sin første elektroniske cigaret for 2 år siden har nu 22-årige Philip Macko beskæftiget sig med dem, og målet er klart: at vise danskerne hvor nemt et rygestop kan gøres med en elektronisk cigaret via webshoppen Super-Smoke.com

Danskerne elsker det
En elektronisk cigaret giver følelsen af at ryge, men i stedet for røg er det uskadelig vanddamp man ryger. Og hos Super-Smoke kan man godt mærke at danskerne er ved at få øjnene op for de elektroniske cigaretters fordele. I 2012 har vi allerede solgt over 100 startsæt til sammenligning solgte vi i gennemsnit under 50 om måneden i 2011.

Gør det ikke for pengene
Men Philip Macko gør det ikke kun for pengenes skyld: Selvom vi selvfølgelig også skal drive forretning er den vigtigste drivkraft at hjælpe folk. Når folk ringer og siger at de nu har været røgfri i en måned eller skriver at de er gået fra 60 til 20 smøger om dagen giver de mange timers arbejde mening. Jeg har selv været ryger så jeg ved hvor svært det er at stoppe så at man har mulighed for at gøre det nemmere for folk er jo helt fantastisk.

Vil hjælpe endnu flere
Men Philip Macko har ingen planer om at stoppe nu: Folk ryger jo over hele verden, så der er ingen grund til ikke at hjælpe dem også. Vi er ved at oversætte vores side til svensk, og senere vil vi gerne sælge til resten af Europa og så er der jo stadig alle dem i Danmark som ikke har hørt om den elektroniske cigaret endnu.

Hvad er en elektronisk cigaret:
Med en elektronisk cigaret får man følelsen af at ryge, men indholdet er uskadelig vanddamp. En elektronisk cigaret indeholder ingen skadelige stoffer, men består primært af almindelig glycerin. I Danmark bliver elektroniske cigaretter solgt uden nikotin pga. lovgivningen.

25 % af Danmarks befolkning ryger hver dag. 14.000 danskere dør hvert år pga. rygning.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *