1400 kunder og medarbejdere i Nykredit har kridtet løbeskoene

Nykredit har igen i år samlet det nok største hold til årets Nykredit Copenhagen Marathon. Når koncernchef i Nykredit, Peter Engberg Jensen, skyder løbet i gang søndag 22. maj, står mere end 1400 Nykreditkunder og medarbejdere nemlig klar i startfeltet.

42,195 kilometer netværk
Siden efteråret har mange af dem deltaget i forskellige fælles træningsarrangementer, som Nykredit har taget initiativ til over hele landet, og den generelle oplevelse er, at arrangementerne har givet både kunder og medarbejdere mere end blot en god formkurve op til det 42,195 km lange løb.

– Den respons, vi har fået på de fælles træningsarrangementer, er, at rigtig mange er kommet tæt på hinanden og at fællestræningen har givet et godt netværk. Det er meget positivt at så mange både kunder og medarbejdere – benytter de aktiviteter, Nykredits sponsorat af Nykredit Copenhagen Marathon giver muligheder for, siger kommunikationsdirektør Nels Petersen, Nykredit.

Se løberne flere gange fra familieområde ved Nykredits hovedsæde
Udover de mange deltagere tiltrækker Nykredit Copenhagen Marathon en masse tilskuere, som følger deres familie og venner på ruten rundt i København.

Årets løberute bringer løberne tæt forbi Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i alt fire gange. Samtidig er start- og målområdet placeret meget tæt på, og det gør hovedsædet til et oplagt sted at heppe på familie og venner blandt løberne.

På selve løbsdagen omdanner Nykredit pladsen mellem hovedsædet og Hotel Marriott til et tilskuervenligt område, hvor der vil være musik og underholdning for både børn og voksne, mens løberne er ude på ruten.

Børnene kan blandt andet prøve sig selv af på en forhindringsbane eller finde vej gennem en labyrint af halmballer. Go’morgen Danmarks kok, Gorm Wisweh, serverer pizza slices, og der vil også være mulighed for at købe is, frugt, kaffe og vand.

Bliver 2011 rekordernes maraton
Mere end 11000 løbere er nu tilmeldt løbere årets Nykredit Copenhagen Marathon, og der er stadig mulighed for at tilmelde sig. Dermed bliver antallet af løbere til start på niveau med sidste års deltagerrekord.

Om den anden rekord fra 2010 nemlig kvindernes hurtigste tid i København – bliver slået ved dette års Nykredit Copenhagen Marathon, afsløres af gode grunde først på løbsdagen.
Den første løber forventes at krydse målstregen omkring kl 11.45.

Rekorder eller ej, under alle omstændigheder vil koncernchef Peter Engberg Jensen være klar til at overrække præmierne til de tre hurtigste kvinder og mænd i mål.

Kontakt
For yderligere information, kontakt kommunikationsdirektør Nels Petersen, Nykredit, tlf: 44 55 1470 / 20 22 2222

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *